Escamarlans amb salsa freda
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. d'escamarlans,
- 1 tassa de salsa maionesa,
- 2 enciams,
- 100 g de bolets en oli,
- 80 g d'olives negres,
- Sal i aigua.
4 racions
Utensilis
Tots els normals.
Elaboració
Es renten els escamarlans i es bullen en aiguaamb molta sal durant uns 15 0 18 minuts. Despres s'escorren i es pelen les cues.
Es preparen les fulles més blanques dels enciams, es piquen i s'ajunten amb els bolets i el seu oli.
També s'hi posen les olives.
Després s'uneixen els escamarlans amb l'amanida i es cobreix tot amb la salsa maionesa.
35min
Notes
Es pot presentar en una bandeja gran o en 4 plats individuals.
Etiquetes: Escamarlans Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3932 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.