Escamarlans amb salsa freda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg. d'escamarlans,
  • 1 tassa de salsa maionesa,
  • 2 enciams,
  • 100 g de bolets en oli,
  • 80 g d'olives negres,
  • Sal i aigua.

4 racions

Utensilis

Tots els normals.

Elaboració

Es renten els escamarlans i es bullen en aiguaamb molta sal durant uns 15 0 18 minuts. Despres s'escorren i es pelen les cues.
Es preparen les fulles més blanques dels enciams, es piquen i s'ajunten amb els bolets i el seu oli.
També s'hi posen les olives.
Després s'uneixen els escamarlans amb l'amanida i es cobreix tot amb la salsa maionesa.

35min

Notes

Es pot presentar en una bandeja gran o en 4 plats individuals.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Angelina Farrerons Pasto diu:
Es molt facil de fer i al estiu apeteix sempre.
diu:
Es molt facil de fer i al estiu apeteix sempre.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: